News
Vernieuwde Passguard-website
Met trots kondigen we onze vernieuwde Passguard-website aan! De afgelopen maanden heeft ons team hard gewerkt aan het verfijnen van onze propositie om onze klanten nog beter van dienst te zijn.

Onze focus heeft gelegen op het aanscherpen van onze positionering richting het detecteren van infostealers, een acuut probleem dat met onze unieke oplossing aangepakt kan worden.

Dit is wat je kunt verwachten van onze nieuwe website:

  • Diepgaande inzichten: Gedetailleerde informatie over hoe Passguard werkt, waarom het nu meer dan ooit belangrijk is, en hoe je als klant aan de slag kunt gaan met Passguard.
  • Moduleoverzicht: Duik in onze modules - Hacks, Threats en Leaks - en ontdek de zes belangrijkste functies binnen elke module, ontworpen om bescherming te bieden tegen een scala aan dark web risico’s.
  • Concrete Use Cases: Leer hoe Passguard wordt gebruikt door onze klanten, waaronder het uitvoeren van dreigingsanalyses, het ondersteunen van penetratietestinspanningen, en het bevorderen van cybersecurity-bewustzijn binnen organisaties.
  • Introductie tot Passguard: Leer ons beter kennen als organisatie, onze missie, en onze achtergrond.
  • Blog: Verken onze blogsectie voor analyses en endorsement stories van klanten. Blijf op de hoogte voor meer content!
  • Communicatie: Of je nu klaar bent om in te loggen of gewoon contact met ons wilt opnemen, onze login-knop en contactpagina zijn natuurlijk gewoon weer van de partij.

Check onze nieuwe website en ontdek het verschil dat Passguard kan maken in het herpakken van de informatie-voorsprong!

Other Posts